Продукти

Audi RS e-tron GT срещу RS Q e-tron (Видео)

Audi RS e-tron GT срещу RS Q e-tron (Видео)
31 юли 2022
В поредното си интересно видео, екипът на CarWow е успял да събере на едно място двата най-екстремни автомобила, които Audi някога е създавала.

Първият от автомобилите- RS e-tron GT, е сериен модел и разполага и предлага на потребителите възможно най-доброто, което марката е в състояние да предложи към момента на пазара. С цена от около 115 000 английски лири, този изцяло електрически автомобил, тежащ 2276 килограма, е в състояние да предложи мощност от 646 конски сили и въртящ момент от 830 Нм за едно наистина запомнящо се ускорение и общо пътно поведение.

Вторият автомобил в импровизираната надпревара е състезателен и с цитирана от CarWow цена от около 2 000 000 английски лири. С изцяло електрическо задвижване и в комбинация с компактен двигател генератор за обезпечаване на необходимата електрическа енергия и дозареждане на интегрираната батерия, RS Q e-tron влиза в тази драг битка с мощност от "само" 380 конски сили. Какво обаче се случва след първото състезание и нанесените корекции от екипа на Audi Sport, вижте във видеото